Siam Wellness

Perinteinen Thaihieronta – Helsinki

Perinteinen thaihieronta perustuu satojen, jopa tuhansien vuosien kokemushistoriaan siitä, miten saavuttaa kehon, mielen ja hengen hyvinvointi. Hieronta parantaa verenkiertoa, nivelten liikettä ja notkeutta. Hieronta tuo helpotusta moniin kiputiloihin, lihasten jäykkyyteen, stressiin ja masennukseen. Olemme ylpeitä voidessamme jatkaa tätä aito perinnettä, joka on mukana myös Unescon maailmanperintökohteiden listalla.

Kampissa, Helsingin keskustan kupeessa toimiva rauhallinen ja kodikas Siam Wellness tarjoaa tunnetusti laadukasta, perinteistä thaihierontaa kohtuuhinnalla asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Miksi et hemmottelisi itseäsi jo tänään?

Lue palveluehdot, varaa hieronta ja tule käymään!

Terapeuttinen

Terapeuteillamme on ensiluokkainen koulutus ja useiden vuosien mittainen monipuolinen työkokemus. Tämä ammattitaito takaa korkealaatuiset terapeuttiset hoidot.

Rentouttava

Rentouttavan ystävällinen ja rauhallinen ilmapiiri avautuvat heti astuessasi sisään tiloihimme. Thaimaalaiset elementit hemmottelevat kaikkia aistejasi: sisustus, yrttien ja kukkien tuoksu, taustamusiikki ja tarjoamamme teen aromit.

Yksilöllinen

Hallitsemme laajan valikoiman hoitotyylejä ja tekniikoita. Tämä mahdollistaa hoitojen räätälöinnin kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja mieltymysten mukaisiksi. Lue tarjolla olevista hoitotyyleistä, kysy lisää ja kerro toiveistasi!

Perinteinen thaihieronta on osa thaimaalaisen terveydenhuollon taiteellista, tieteellistä ja kulttuurista perintöä. Thaihierontataitomme ja -tietomme edustavat parasta laatua ja ovat peräisin Bangkok:in kuuluisasta Wat Pho temppeliyliopistosta.