Lahjakortit helposti verkosta

Lahjakortit ovat verraton henkilökohtainen lahja läheisellesi. Nyt voit ostaa lahjakorit palveluumme helposti suoraan verkosta.

Hieronta korona-aikana

Kiinnitämme erityistä huomiota asiakkaidemme turvallisuuteen koronaepidemian yhä jatkuessa. Ylläpidämme tiloissamme tehostettua puhtautta ja huomioimme koronatilanteen kaikissa käytännöissämme, seuraten Suomen hallituksen ja THL:n antamia ohjeita.

Hierojat arvioivat jatkuvasti omaa terveydentilaansa asiakkaiden suojaamiseksi mahdolliselta tartunnalta. Odotamme asiakkaiden vastaavasti siirtävän hieronta-aikaa, mikäli havaitaan hengitystieinfektion oireita, palataan matkalta, tai on oltu kontaktissa koronaviruspotilaan kanssa viimeisen 10 vuorokauden aikana. 

Noudatamme tiloissamme seuraavia toimitatapoja:

  • Kädet pestään huolellisesti ennen ja jälkeen jokaisen hieronnan
  • Käytämme hierontavastaanotoillamme hengityssuojainta
  • Hoitopöytä ja erityisesti kasvoaukko puhdistetaan desinfiointiaineella jokaisen hieronnan jälkeen
  • Pinnat, kahvat, saniteettitilat yms. siivotaan huolellisesti.

Tiloissamme on hoitopaikat 2 henkilölle, joten paikalla on yhtä aikaa enintään 4 henkilöä hierojat mukaan lukien. Tulethan vastaanotollemme ainoastaan terveenä. Pyydämme asiakkaidemme saapuvan terveinä hierontaan ja pesevän kädet paikalle saapuessaan. Suosittelemme kaikkien turvallisuutemme vuoksi kasvomaskin käyttöä aina saapuessasi ja asioidessasi Siam Wellness liiketiloissa. Tervetuloa hierontaan!

Perinteinen thaihieronta lisättiin UNESCOn kulttuuriperintölistalle

Ylpeinä jaamme tiedon, että perinteinen thaihieronta on päässyt Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listalle! Lue lisää aiheesta muualla.