Palveluehdot

Pyydämme lukemaan ja hyväksymään palveluehtomme ennen ajanvarauksen tekemistä.

Lahjakortit läheisellesi

Kysy lisää lahjakorteista käydessäsi hieronnassa tai ota yhteyttä.

Maksutavat

Hyväksymme kaikki yleiset maksukortit sekä MobilePay maksut.

Tiimi: Nat

Nat

Tarjoan alkuperäistä terapeuttista thaihierontaa eri tyyleillä ja parhaalla laadulla. Olen sertifioitu thaihieroja maailmankuulusta oppilaitoksesta, Wat Pho Thai Traditional Massage School, Bangkok, 2000.

Wat Pho certificate
Neurosonic certificate

Yhteistyössä: HH Tionang

Samassa liiketilassa kanssamme toimii myös HH Tionang, y-tunnus 3254881-2

Herve

Nimeni on Herve Tionang, olen koulutettu hieroja valmistunut Itä-Helsingin hierojakoulusta vuonna 2021. Tarjoan urheilu-, klassista ja afrikkalaista hierontaa. Puhun ranskaa, englantia ja suomea. Olen Kamerunista kotoisin oleva entinen jalkapalloammattilainen.

Afrikkalaista hierontaa on harjoitettu yli 400 vuotta ja se siirtyy sukupolvelta toiselle. Äidit käyttävät sitä useammin, ja sitä pidetään myös rakkauden todisteena joka välittyy äideiltä lapsille. Hierontatekniikat vaihtelevat Afrikan kulttuurien ja perinteiden mukaan. Kamerunissa perinteisen afrikkalaisen hieronnan tavoitteena on uudistaa ihosoluja, parantaa verenkiertoa ja tehostaa elinten liikkuvuutta. Se on myös sen vastaanottajan uudestisyntyminen, uusi alku. Sen liikkeitä täplittää musiikki, joka on suunniteltu erityisesti tällaisiin rituaaleihin. Hieronnassa käytetään sheavoita, joka pehmentää ihoa ja jolla on ravitsemuksellisia ominaisuuksia keholle. Hieronnan alussa ja lopussa käytetään lämpimään veteen kasteltuja pieniä pyyhkeitä. Hieronnan jälkeen asiakas saa maistaa afrikkalaisia ​​herkkuja kuten eksoottista teetä. Kaikki ehdot täyttyvät, jotta voimme tarjota sinulle ainutlaatuisen kokemuksen!