Palveluehdot

Pyydämme lukemaan tässä esitetyt palveluehdot ja noudattamaan niitä parhaan ja turvallisen palvelukokemuksen takaamiseksi. Tervetuloa ja varaa aika!

Soveltuvuus ja varotoimet

Asiakkaan tulee ottaa selvää lääkäriltä, mitkä hierontapalvelut ovat hänelle soveltuvia. Erityistä huomiota tulee kiinnittää hierontaa raskauden aikana tai mikäli asiakkaalla on loukkaantumisia, sairauksia, allergioita tai lääkitys. 

Terveystilasta riippuen, thaihieronta ei sovellu kaikille. Tästä johtuen asiakkaan tulee huolehtia siitä, että hierontaterapeutilla on tiedossaan asiakkaan täydellinen terveyshistoria. Asiakkaan tuntiessa epämukavuutta milloin tahansa hoidon aikana, tulee siitä ilmoittaa välittömästi terapeutille.

Edellytämme kaikilta asiakkailtamme aiempien loukkaantumisten, sairauksien ja lääkityksen ilmoittamista terveystietolomakkeella. Hierontaa ei voida suorittaa ellei terveystietolomaketta ole täytetty. COVID-19 pandemian aikana edellytämme asiakkailtamme hallituksen suositusten mukaisia koronarokotuksia ja koronapassin esittämistä pyydettäessä.

Akuutit esteet hieronnalle

Hieronta on ehdottomasti kiellettyä missä tahansa seuraavista tilanteista:

 1. Infektio, kuume, kova kipu, turvotus
 2. Ihotaudit: tartunta voi levitä laajemmalle alueelle tai myös hierontaterapeuttiin
 3. Tulehdustila: hieronta voi pahentaa tulehdusta
 4. Lentomatkan jälkeen on suositeltavaa pitää 48 tunnin tauko, jotta keho palautuu lennon aikaisista paine-eroista
 5. Haavat
 6. Kuukautiset: edellytämme 1 vuorokauden taukoa kuukautisten loppumisen jälkeen ennen hierontaan tuloa
 7. Syöpähoitojen loppumisen jälkeen on odotettava vähintään 6 kuukautta ennen hierontaa
 8. Urheiluvammat: suosittelemme 1-3 päivän taukoa ennen hierontaa
 9. Punttisaliharjoituksen jälkeen tulee pitää 2 päivän tauko ennen hierontaa. 

Yksilölliset toiveet

Hierontatyyliä ja ympäristöä on mahdollista muokata monipuolisesti: hieronnan voimakkuus, valaistus, musiikki, lämpötila. Samoin on mahdollista joko keskustella terapeutin kanssa tai nauttia hiljaisuudesta hieronnan aikana. Rohkaisemme asiakkaita kertomaan toiveistaan. 

Seksuaalinen häirintä

Emme tarjoa minkäänlaisia seksuaalisia tai seksuaalissävytteisiä palveluita. Siam Wellness noudattaa ehdotonta nollatoleranssia kaikenlaiseen seksuaaliseen häirintään kuten ekstrapalveluiden pyytämiseen, vihjaileviin kommentteihin tai kosketteluun. Mikäli asiakas harjoittaa häiritsevää käytöstä, seurauksena on palvelu välitön keskeyttäminen, varatun palvelun hinnan laskutus kokonaisuudessaan ja porttikielto liikkeeseen.

Varaukset 

Toivomme, että varaukset tehdään viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Teemme  kuitenkin parhaamme toteuttaaksemme myös viime hetken varaukset.

Uusilta asiakkailta edellytetään maksukortilla tehty varaus. Tämä onnistuu nopeasti ja helposti online-varausjärjestelmän kautta.

Mikäli asiakkaalla on rästissä olevia maksusuorituksia, uusia varauksia ei hyväksytä.

Peruutukset viimeistään 24 tuntia ennen

Mahdolliset peruutukset on tehtävä 24 tuntia ennen varattua aikaa. Tätä myöhemmin peruutetut palvelut laskutetaan täydestä hinnasta. 

Varauksen peruutus viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa antaa mahdollisuuden jollekin toiselle asiakkaalle saada haluamansa hoitoaika. Tätä myöhemmin tehty peruutus aiheuttaa aukon aikatauluun ja ansionmenetyksen sekä yritykselle, että terapeutille. Pahimmassa tapauksessa työntekijämme saattaa tulla paikalle turhaan liian myöhäisen peruutuksen vuoksi.

Myös ilman peruutusta käyttämättä jätetty varaus laskutetaan täydestä hinnasta riippumatta siitä onko kyseessä tahallinen tai tahaton syy. 

Mikäli varaus on tehty lahjakortilla, vastaavissa tilanteissa lahjakortti katsotaan käytetyksi.

Maksusuoritukset

Palvelun hinta suoritetaan viimeistään palvelun yhteydessä. Hyväksymme maksuvälineinä yleiset maksukortit (Visa, Mastercard) sekä MobilePay maksun. 

Siam Wellness on myös verovapaita työsuhde-etuja tarjoavien palvelujen kumppani, joten urheiluhieronnan ja klassisen hieronnan voit maksaa myös Smartum, ePassi ja Edenred -maksuvälineillä.

Lahjakortit

Lahjakortit ovat voimassa yhden kuukauden ajan ostopäivästä. Vanhentunut lahjakortti on mitätön, eikä sillä voi enää tehdä varauksia. Lahjakortteja ei voi vaihtaa takaisin rahaksi. Siam Wellness ei vastaa kadonneista tai varastetuista lahjakorteista.

Alennukset

Alennus- ja kampanjahinnoittelu sovelletaan aina suhteessa normaalihintaisiin palveluihin ja tuotteisiin. Alennuksia ei ole mahdollista yhdistää.

Puhelimet

Pyydämme pitämään puhelimet suljettuna Siam Wellness -käyntinne ajan, jotta kaikki asiakkaamme saavat nauttia rentouttavasta ja rauhallisesta ilmapiiristä.

Korut ja arvoesineet

Palvelumme sujuvat parhaiten, mikäli esteenä ei ole koruja. Emme myöskään voi ottaa vastuuta kadonneista tai varastetuista henkilökohtaisista esineistä, joten suosittelemme jättämään kaikki arvoesineet kotiin.

Lapset

Alle 15-vuotiaita lapsia ei voi tuoda tiloihimme yleisen turvallisuuden ja muiden asiakkaiden vuoksi. Alle 18-vuotiailla on oltava mukana täysi-ikäinen saattaja. 

Yksityisyyden suoja

Kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä ja suojelemme asiakkaiden yksityisiä tietoja kaikin keinoin. Tietosuojan varmistamiseksi emme tallenna terveystietoja verkkoon. Säilytämme terveystietokyselyt 12 kuukauden ajan minkä jälkeen tuhoamme ne turvallisella tavalla. 

Asiakas hyväksyy tässä mainitut yksityisyyden suojaa koskevat menettelyt allekirjoittaessaan terveystietolomakkeen ensimmäisen hieronnan yhteydessä. 

Ennen hierontaa

Tullessasi ensimmäisen kerran hierontaan, saavuthan 15 minuuttia ennen varattua aikaa, jotta ehdit täyttämään terveystietolomakkeen ja vaihtamaan hierontaan sopivat vaatteet. Myöhemmillä käynneillä sopiva saapumisaika on 5 minuuttia ennen varattua aikaa. 

Hieronnan jälkeen

 • Suihkussa käyntiä tulee välttää 2 tunnin ajan hieronnan jälkeen
 • Hieronnan jälkeen tulee juoda runsaasti lämmintä tai huoneenlämpöistä vettä
 • Hieronnan jälkeen tulee levätä 
 • Alkoholin juontia ja raskaita fyysisiä suorituksia tulee välttää 1-2 päivän ajan kehon palautuessa hieronnasta.